Out of stock
On backorder
Minimum purchase quantity
The minimum purchase quantity is not reached

MasterChef

 

 

Shine Production recorded the nationally televised reality TV cooking show “Masterchef” at the U.S. Ambassador to France and Monaco Residence in Paris 4 April 2010.   

 

FAS Paris and our trade partners including, Alaska Seafood Marketing Institute, Almond Board of California, Cranberry Marketing Committee, Florida Department of Citrus, and the United States Meat Federation provided U.S. food ingredients for the Masterchef teams.

 

The chefs prepared a menu which symbolized the French and American friendship.  The teams had at their disposal a basket with U.S. origin products, such as, California almonds, Florida grapefruit, lobster from the North East coast, cranberry that naturally grows in the Northeastern regions of the United States, wild black cod, and wild King crab from Alaska, and U.S. bone-in ribeyes.

 

The TV program was broadcast on October 6, 2010 on TF1. 

 

 

 

Le 4 avril 2010, Shine Production a enregistré l’émission Masterchef au sein de la Residence de l’Ambassadeur des Etats-Unis. A cette occasion, notre bureau a pu fournir avec les organisations suivantes : Alaska Seafood Marketing Institute, Almond Board of California, Cranberry Marketing Committee, Florida Department of Citrus et United States Meat Federation, des produits et ingrédients américains pour le travail des équipes de Masterchef.

 

Le menu élaboré par les Chefs voulait ainsi symboliser l’amitié franco-américaine. Les équipes avaient ainsi à disposition un panier avec des produits americains : des amandes de Californie, du pamplemousse rose de Floride, du homard américain pêché sur les côtes Nord Est des Etats-Unis, la cranberry baie rouge originaire d’Amerique qui pousse naturellement dans le Nord Est des Etats Unis, le black cod , ou charbonnier poisson sauvage pêché à la ligne dans les eaux froides de l’Alaska, le King crab , sauvage également pêché dans les eaux froides de l’Alaska, du bœuf d’origine américaine trains de côtes US bone-in ribeyes.

 

L’émission a été diffusée le 6 octobre 2010 sur TF1.